Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

ВІДНОВЛЮЄМО РОБОТУ З 30 БЕРЕЗНЯ

31.03.2020
image

Враховуючи численні прохання пацієнтів та необхдність надання медичних послуг, на  період проведення карантинних заходів Медичний центр «Оксфорд Медікал» працює, дотримуючись необхідних мір безпеки
Задля убезпечення передачі інфекції та зниження ризику в клініці посилений санітарний режим в клініці:

• постійне вологе прибирання поверхонь, дверних ручок, вимикачів та самого приміщення із застосуванням дезифінкуючих засобів
  • кварцування та провітрювання приміщення
  • виключення перебування на робочому місці персоналу з ознаками ГРВІ
  • дотримання безпечної кількості пацієнтів одночасно та дистанції у спілкуванні з пацієнтом

️Крім цього, при вході в клініку здійснюється:

• безконтактна термометрія кожного пацієнта
  • інформування пацієнтів дотримуватися безпечної дистанції при спілкуванні, мити руки з миючими та дизефінкуючими засобами, вдягати захисну маску та рукавички.

Додержання цих простих правил суттєво знижує ризик передачі коронавірусу та дозволяє убезпечити не тільки людину, але і його близьких, які можуть бути більш сприйнятливі до впливу інфекції‼️ Наголошуємо, що, у випадку виникнення у Вас необхідності звернутися до нашого лікаря – ️ ПОПЕРЕДНЬО ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ на наші номери телефонів або НАПИШІТЬ на нашу електронну адресу, і менеджер колл-центру Вам зателефонує та попередить про час та дату візиту

Також для пацієнтів, які з будь-яких причин не в змозі дістатися клініки, можлива ОНЛАЙН-КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ‼️
Деталі за номером телефону: 03131-56 555.

Спасибо!

Благодарим за Ваш запрос. В ближайшее время менеджер свяжется с вами

Оставить сообщение для администрации клиники
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті